בדיחות מצחיקות
בלונדינית נכנסה ערומה למונית של פרסי. כל הדרך הנהג מסתכל עליה במראה. בסוף התעצבנה הבלונדינית ואמרה לו מה אתה מסתכל עלי כל הזמן? ענה לה הפרסי: אני פשוט תוהה מאיפה תוציאי את הכסף...
לפני שאדם וחווה אכלו מעץ הדעת, בהיותם עירומים ומחוסרי מודעות והבנות מסויימות, פנתה חווה לאלוהים והתלוננה למה חסר לה החלק הנוסף שיש לו...
ענה לה אלוהים: "אל דאגה! זה שלך! הוא רק סוחב לך את זה"
3 אנשים טסים במטוס: אחד רוסי אחד אנגלי ואחד ערבי. המטוס מתרסק על אי.
בשבוע הראשון הערבי מציע את הרגל, אוכלים. בשבוע השני האנגלי מציע יד, אוכלים. בשבוע השלישי הרוסי מוריד ת'מיכנסיים ואת התחתונים וכולם צועקים נקניקיות,נקניקיות... אז הרוסי אומר איזה נקניקיות?! יוגורט!
מקווה שאהבתם
מחר אני יוסיף עוד
בלונדינית נכנסה ערומה למונית של פרסי. כל הדרך הנהג מסתכל עליה במראה. בסוף התעצבנה הבלונדינית ואמרה לו מה אתה מסתכל עלי כל הזמן? ענה לה הפרסי: אני פשוט תוהה מאיפה תוציאי את הכסף...
לפני שאדם וחווה אכלו מעץ הדעת, בהיותם עירומים ומחוסרי מודעות והבנות מסויימות, פנתה חווה לאלוהים והתלוננה למה חסר לה החלק הנוסף שיש לו...
ענה לה אלוהים: "אל דאגה! זה שלך! הוא רק סוחב לך את זה"
3 אנשים טסים במטוס: אחד רוסי אחד אנגלי ואחד ערבי. המטוס מתרסק על אי.
בשבוע הראשון הערבי מציע את הרגל, אוכלים. בשבוע השני האנגלי מציע יד, אוכלים. בשבוע השלישי הרוסי מוריד ת'מיכנסיים ואת התחתונים וכולם צועקים נקניקיות,נקניקיות... אז הרוסי אומר איזה נקניקיות?! יוגורט!
מקווה שאהבתם
מחר אני יוסיף עוד
Sun Nov 03, 2013 7:37 pm על ידי Admin
» דיון| דרושים מנהלים לפורום מוגובי
Sun Oct 20, 2013 7:10 pm על ידי Admin
» ספרים כמתנות
Sun Oct 20, 2013 7:07 pm על ידי Admin
» האח הגדול הזוכה הגדול!!
Sat Apr 28, 2012 7:24 pm על ידי Admin
» נגע בליבי 3>
Sat Apr 28, 2012 7:23 pm על ידי Admin
» פרסום|| בניית משחק דפדפן